Skip to main content
U bevindt zich hier : Salon Alouette >Ervaringen

 

"Laat je ogen stralen". Open dag bij mijn schoonheidssalon Alouette. Wat een welkom, partytent, ballonnen en...chocolaatjes. 

Wat een vriendelijke ontvangst door Selma en de medewerkers van de salon. We mogen wimperextensies laten zetten, kregen handmassage, oogmassage en een oogmasker en werden prachtig opgemaakt. Op onze vragen kregen we advies over de manier van opmaken en over de producten van dr. Hauschka en Sothys. Het was een gezellige en leerzame dag met veel informatie.

Mijn vriendin en ik kwamen met "stralende ogen" thuis, iets wat het thuisfront dan ook meteen zag.

Complimenten!
met vriendelijke groet,

Marijke

 

Toen ik bij haar kwam werd ik aangenaam verrast door een mooie behandelkamer waar, zoals ik dat als leek kon zien, moderne apparatuur opgesteld stond en verder ademde de kamer een prettige en rustige sfeer uit. De behandeling was ook prettig. Ik was al die jaren gewend geraakt dat het altijd wel een beetje pijn deed maar bij Selma voelde ik helemaal niets. En toch, het resultaat was uitstekend! Tijdens de behandeling praat Selma voluit over alles en nog wat. Aan praatstof heeft ze geen gebrek. En het knappe is dat de volgende keer nog weet waar ze het de vorige keer over gehad heeft.

Intussen ben ik bijna 2 jaar patiënt van Selma en ik zal mijn familie en vrienden aanraden bij haar patiënt te worden als dat nodig is.

Leo

 

Al jaren kom ik bij Salon Alouette voor mijn wat problematische huid.

Per keer wordt er gekeken wat nodig is op dat moment, met als resultaat dat ik altijd weer met een stralende en prettig aanvoelende huid naar huis ga. De behandelingen vinden plaats in een ontspannen sfeer, waar toch de deskundigheid goed merkbaar is. De ontvangst is hartelijk en attent en alles bij elkaar is het een heerlijke belevenis waar ik vol energie vandaan kom!

Hartelijk groet, Wendy

Benieuwd welke huidverzorgingsproducten bij uw huidbeeld passen? Hoe u op natuurlijke wijze uw huid langer gezond houdt? U weer kunt stralen?

HUIDVERZORGINGSADVIES OP MAAT

Kom voor een huidverzorgingsadvies of een van onze overheerlijke, rustgevende beautyarrangementen naar onze schoonheids- en pedicuresalon in Ermelo.

Wij zijn expert op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Ook voor diabetische, reumatische, gehandicapte voeten en andere voetproblemen kunt u bij ons terecht.

MAAK 24/7 UW AFSPRAAK ONLINE

Bel of mail voor een afspraak. Nóg sneller: boek zelf online uw afspraak bij onze schoonheidsspecialist of pedicure.

Graag tot ziens bij beautysalon Salon Alouette!

Kom ook genieten. Wedden dat u lachend de deur uit gaat?