Skip to main content
U bevindt zich hier : Salon Alouette >Over ons

Schoonheidssalon ‘Salon Alouette'

Schoonheidssalon ‘Salon Alouette’ werd op 1 april 2000 opgericht door eigenaresse Selma de Waal. Sindsdien weten veel klanten – van heinde en ver – de salon te vinden. Inmiddels is deze uitgegroeid tot een schoonheidspraktijk met meerdere disciplines:

De moderne, sfeervolle praktijk is uitgerust met uitstekende faciliteiten en hoogwaardige apparatuur. Alles om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij werken uitsluitend met vakkundige, gediplomeerde schoonheidsspecialisten en zijn aangesloten bij brancheorganisaties als ANBOS, Provoet en staan geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicures (KRP) van stichting Procert.

Voel je mooi met Salon Alouette.

ONZE SPECIALISTES

“Door mijn uitgebreide opleiding, vakkennis en jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van de beste, meest effectieve behandeling op maat. Ik heb de opleiding voor sportmassage, voetreflexmassage, schoonheidsspecialiste, pedicure én medisch pedicure gedaan. Dus ook mensen met een diabetische, reumatische of ander type risicovoet – zoals een gehandicapte voet – kunnen bij mij terecht.

Het is dankbaar werk. Het is fijn om voetproblemen op te lossen, pijn weg te kunnen nemen en een passend advies te geven. Wat voor mij het belangrijkste is? Dat mensen met een goed gevoel de salon verlaten. Of ze nu geholpen zijn met een voet- of huidprobleem, of een schoonheidsspecialistebehandeling hebben ondergaan… als ze met een lach de deur uit gaan, kan mijn dag niet meer stuk.”

Selma de Waal - Schoonheidsspecialist & (medisch) pedicure

“Ik ben naast schoonheidsspecialiste, ook Sothys-specialist. Sothys is een Frans huidverzorgingsmerk met een exclusieve verzorgingsmethodiek. Het uitgebreide assortiment exclusieve, hoogwaardige producten biedt een oplossing voor elk huidprobleem. En door de speciale massagetechnieken is elke behandeling heerlijk ontspannend.

Het leukste deel van mijn werk? Het geven van een passend advies op het gebied van huidverzorging. Het mooiste is natuurlijk om te zien hoe klanten binnenkomen. En hoe stralend en ontspannen, ze vervolgens de deur weer uit gaan. Prachtig toch?”

Rianne van de Pol
Schoonheidsspecialist & pedicure

MEIDEN MET EEN MISSIE

Onze missie? Het mooiste uit u halen! Uw huid (weer) laten stralen. Een op maat gesneden behandelplan, een deskundig, persoonlijk advies én een heerlijk ontspannende behandeling zorgt ervoor dat u lachend de deur uitloopt. Wedden? 

NATUURLIJKE PRODUCTEN

Salon Alouette staat voor persoonlijke aandacht en resultaatgerichte, professionele behandelingen, waarbij een optimale ontspanning centraal staat. Ons team streeft er altijd naar, u een heerlijke beleving te geven. Wij werken uitsluitend met de natuurlijke producten van Sothys en de antroposofische producten van Dr. Hauschka.

TYPEN BEHANDELINGEN

Wilt u ook het mooiste uit uzelf halen? Wij helpen u graag! Bel vandaag nog voor een afspraak of meer informatie. Ook op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond kunt u bij ons terecht. Graag tot ziens bij pedicure- en schoonheidssalon Salon Alouette!

Schoonheidssalon Salon Alouette. Schoonheidsverzorging op z’n best.