Skip to main content

Bel voor een afspraak:

 0341 - 561980 

Salon Alouette | Kanoweg 126 | Ermelo

Gezichtsbehandeling 

Heeft u een overgevoelige of vochtarme huid? Een huid met roodheden of andere onzuiverheden? Verwen uzelf met een heerlijke, verzorgende en/of huidverbeterende gezichtsbehandeling! Kies uit:

IN NO TIME EEN MOOIE(RE) HUID

Na een van onze behandelingen voelt de huid direct soepeler en aangenamer aan. Thuis kunt u uw behandeling voortzetten met de intensieve huidverzorgende producten van Sothys of Dr. Hauschka. Voor een blijvend verzorgde, frisse en stralende look!

VAN JONG TOT OUD

Salon Alouette biedt gezichtsbehandelingen en huidverzorging voor jong en oud. Van de behandeling van jeugdpuistjes en mee-eters, tot een anti-verouderingsbehandeling, hydraterende gezichtsbehandeling en gezichtspeeling. Salon Alouette heeft dé oplossing voor vrijwel elk huidprobleem.

VOOR ELK HUIDTYPE

Elke huid is anders. De combinatie van verschillende factoren zoals: huidtype, huidconditie, huidstructuur, gevoeligheid, doorbloeding en talgfunctie vraagt om een persoonlijke, uitgebalanceerde schoonheidsbehandeling.

Geef uw huid de allerbeste verzorging. Van binnen én buiten.

DEELBEHANDELINGEN

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor korte behandelingen zoals het epileren, modelleren en verven van wenkbrauwen. Of voor het verwijderen van overtollig haar, voor een zijdezachte huid! Onze bedreven schoonheidsspecialistes stemmen de gezichtsbehandeling zorgvuldig af op uw behoeftes. En die van uw huid.

Bent u benieuwd welk huidtype u heeft? Of wilt u weer een (langdurig) gladde huid? Maak direct online een afspraak voor uw gezichtsbehandeling.

Een gezichtsbehandeling van Salon Alouette. Puur genieten.