Skip to main content

Beauty Arrangement 

Zin in een beauty arrangement? Laat uzelf lekker verwennen! Kies voor een rustgevende, ontspannen rugbehandeling met rugmassage. Óf voor een uitgebreide beautybehandeling van Dr. Hauschka of instituutbehandeling van Sothys.

VERWEN UZELF…

U heeft de keuze uit de volgende categorieën van heerlijke, weldadige, lichaamsverzorgende behandelingen:

Natuurlijk kunt u ook voor een pedicure behandeling of huidverbeterende behandeling kiezen. Wat uw wensen ook zijn, laat het ons weten!

… OF GEEF EEN BEHANDELING CADEAU!

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef de mooiste cadeaubon voor een heerlijke schoonheidsbehandeling! Bestel uw schoonheidsbon met een geldelijke waarde naar keuze, of geef een behandeling cadeau.

Tip! Zet de afspraak al vast. Laat op de cadeaubon zetten wanneer hij of zij in onze schoonheidssalon wordt verwacht. De ultieme verwenverrassing!

BRENG UW HUID IN TOPCONDITIE

Breng uw huid (en uzelf…!) weer in topconditie met een seizoensbehandeling of een huidverbeterende behandeling en een huidverzorgingsadvies van Salon Alouette. Ook voor huidaandoeningen en huidproblemen kunt u in onze schoonheidssalon terecht. Onze vakkundige huidtherapeut helpt u graag!

BOEK HIER UW BEAUTY ARRANGEMENT

Boek 24 uur per dag, zeven dagen per week direct online uw relax & beautybehandeling. Maar bellen of mailen mag natuurlijk ook. Ons team schoonheidsexperts staat voor u klaar!

Op de pagina ‘over ons’ stellen onze schoonheidsspecialistes en (medisch) pedicure zich graag aan u voor!

AFSPRAAK ANNULEREN?

Bent u onverhoopt ziek of verhinderd? Annuleer of verplaats dan tijdig uw afspraak. Tot 24 uur voor de behandeling kunt u kosteloos annuleren, daarna brengen wij u 50% van de kosten van de behandeling in rekening.

Een beauty arrangement van huidverzorgingssalon Alouette. Als u geniet… genieten wij ook.