Skip to main content

Schoonheidsbehandeling Dr. Hauschka 

Zo cliché, maar zó waar: echte schoonheid komt van binnenuit. Zaken als een vochttekort, medicijngebruik, roken, stress, voeding en uw gemoedstoestand hebben een belangrijke invloed op uw gestel. Ook op uw uiterlijk. Met een goede dosis positiviteit, de juiste voeding en voldoende water bent u al een heel eind op weg…!

Geef uzelf dat laatste zetje naar een verzorgde, goed uitziende huid met de schoonheidsbehandelingen en gezichtsverzorgende producten van Dr. Hauschka.

(H)eerlijke producten, met al het goede uit de natuur! 

PENSEELMASSAGE

Kenmerkend voor de behandelingen van Dr. Hauschka, is de penseelmassage. Deze bijzondere, unieke manier van masseren zorgt voor een betere doorbloeding en lymfe stimulatie. Fijne penseelstreken en zachte, vloeiende handbewegingen bevorderen de vloeistofprocessen (lymfe). Voor een ontspannende, ontslakkende én immuunversterkende werking.

REINIGEN, VERSTERKEN & VERZORGEN

De rijke gezichtsverzorgingsproducten van Dr. Hauschka gaan uit van de kracht van de natuur, de fysiologische huideigenschappen en het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Alle producten van Dr. Hauschka ondersteunen en stimuleren elkaar. 

HET RITME VAN UW HUID

De biologische en natuurzuivere cosmetica van Dr. Hauschka is gebaseerd op de uitgangspunten van de antroposofische geneeskunde. De gezichtsverzorgende producten zijn zorgvuldig samengesteld uit heilzame planten en andere natuurlijke ingrediënten. Om de natuurlijke kracht van uw lichaam te stimuleren gaat het Dr. Hauschka principe uit van het ‘ritme van uw huid’. 

De producten van Dr. Hauschka zorgen voor een (h)eerlijke geurbeleving! 

PURE WELDAAD. VOOR LICHAAM & GEEST

Ervaar zelf het effect van de hoogwaardige etherische oliën, heilzame plantenextracten en geniet. Van de weldaad van de natuur en een overheerlijke, verkwikkende schoonheidsbehandeling van onze schoonheidsspecialiste.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Maak 24 uur per dag, 7 dagen per week zelf uw afspraak online of bel ons tijdens openingstijden. Ons team van schoonheidsspecialisten staat voor u klaar!
Maak uw keus uit een van onderstaande Dr. Hauschka schoonheidsbehandelingen.

PUUR NATUUR

De producten van Dr. Hauschka zijn een zorgvuldige samenstelling van heilzame plantenextracten, vrijwel uitsluitend van biologisch-dynamisch gecontroleerde teelt. Al deze reinigings- en huidherstellende verzorgingsproducten zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, parabenen en siliconen.

Een schoonheidsbehandeling van Dr. Hauschka. Optimale verwennerij. Voor uw huid én voor uzelf!

DR. HAUSCHKA BEHANDELING 

Deze ontspannende schoonheidsbehandeling duurt 60 minuten. Het bestaat uit een huidanalyse, warme kompressen, dieptereiniging, epileren, verwijderen van onzuiverheden, manuele decolletémassage, gezichtsmasker en huidconditioner, afgerond met een dagverzorgende crème. 

Duur:                  60 minuten
Kosten:                € 65,00

DR. HAUSCHKA BEHANDELING I

Deze ontspannende schoonheidsbehandeling duurt 75 minuten. Het bestaat uit een huidanalyse, warme kompressen, dieptereiniging of versteviging, gezichtssauna, epileren, verwijderen van onzuiverheden, manuele decolletémassage, gezichtsmasker en huidconditioner, afgerond met een dagverzorgende crème. 

Deze gezichtsbehandeling van Dr. Hauschka geeft een ontspannen, uitgebalanceerd en weldadig gevoel. Een absolute aanrader!

Duur:                  90 minuten
Kosten:                € 77,50

DR. HAUSCHKA BEHANDELING II

Tijdens deze 2½ uur (!) durende weldadige, ontspannende behandeling wordt uw lichaam van top tot teen verzorgd. U komt even helemaal tot uzelf. De behandeling begint met een heerlijk geurend voetenbad. Ontspan en laat elke vorm van spanning of stress van u afglijden. Verfijnde, zorgzame aanrakingen en een subtiele lichaamsmassage zorgen voor een nog diepere ontspanning.

Onderdelen van deze behandeling: warm voetenbad, massage van voeten en onderbenen, hoofdhuid- en haarmassage, massage van handen en armen, een huidanalyse, wisselbaden voor het gezicht, dieptereiniging en versteviging, gezichtssauna, epileren, een huidconditioner, gezichtspakking, manuele decolletémassage en een dagverzorging.

Net als bij alle andere Dr. Hauschka behandelingen wordt tijdens deze behandeling ‘penseelmassage’ toegepast.

Duur:                  150 minuten
Kosten:               € 115,00

DEELBEHANDELINGEN DR. HAUSCHKA

Heeft u wat minder tijd, maar wilt u toch dat gevoel van pure ontspanning even ervaren? Kies dan voor een of meer van de korte(re) verwenbehandelingen van Dr. Hauschka. U voelt zich weer als nieuw!